PËR REC

Zyra Qendrore e REC

REC është një organizatë ndërkombëtare që punon si një katalizator, duke përshpejtuar zgjidhje të qëndrueshme në partneritet me qeveritë dhe akteret joqeveritarë. REC është themeluar në vitin 1990 nga Hungaria, Shtetet e Bashkuara dhe Komisioni Evropian dhe bazohet ligjërisht në nj... Lexo më shumë

REGJISTRO OSHC-në

Fillo tani

Regjistrohu në Databazën e OSHC-ve

THIRRJE

Thirrje per Grante Institucionale

Mbështjetje e Qëndrueshme e Organizatave të Shoqërise Civile Mjedisore në Kosovë - SpECIES Shkarko dokumentet: F-Thirrje per Grante Institucionale

Thirrje për OSHC

Qendra Rajonale e Mjedisit për Evropën Qendrore dhe Lindore (REC), Zyra në Kosovë me mbështetje nga Qeveria së Suedisë, shpall këtë thirrje për aplikim të Organizatave të Shoqërisë Civile (OSHC) për ndërmarrjen e Vlerësimit të Qëndrueshmërisë Organizative (VQO) dhe mbështetje në hartimin e Planeve të Zhvillimit të Organizatës (PZHO).

X