Kartela e OJQse

< KTHEHU NE LISTEN OJQve
Shpërndaje në:

Qendra Regjionale per mbrojtjen dhe promovimin e mjedisit AJRI

Qendra Regjionale per mbrojtjen dhe promovimin e mjedisit AJRI

 • Numri i regjistrimit të organizatës

 • 5114892-4

 • Data e themelimit të organizatës

 • Sipas aktit themelues, organizata regjistrohet si

 • Shoqatë

 • Përfaqësuesi i autorizuar i OSHC-së

 • JAKUP KRIVANJEVA

 • E-maili

 • jkrivanjeva@hotmail.com

 • Numri i telefonit

 • 044 224 665

 • Funksioni zyrtar i përfaqësuesit të autorizuar në organizatë

 • Drejtor

 • Adresa e kontaktit e selisë qendrore të organizatës suaj

 • Kacanik
  Kaçanik
  Kosova

 • Detajet e kontaktit të organizatës

 • Telefoni:
  Fax :
  E-maili :
  Uebfaqe :

X