Kartela e OJQse

< KTHEHU NE LISTEN OJQve
Shpërndaje në:

BIO NATYRA

BIO NATYRA

 • Numri i regjistrimit të organizatës

 • 601818480

 • Data e themelimit të organizatës

 • 20180203

 • Sipas aktit themelues, organizata regjistrohet si

 • Shoqatë

 • Përfaqësuesi i autorizuar i OSHC-së

 • Zymrije Salihu

 • E-maili

 • zymrije.salihu@gmail.com

 • Numri i telefonit

 • 044 34 17 08 dhe 044 69 42 41

 • Funksioni zyrtar i përfaqësuesit të autorizuar në organizatë

 • Koordinator

 • Adresa e kontaktit e selisë qendrore të organizatës suaj

 • Viti, rr, " Rexhep Bislimi "
  Viti
  KOSOVE

 • Detajet e kontaktit të organizatës

 • Telefoni: 044 34 17 08
  Fax :
  E-maili : zymrije.salihu@gmail.com
  Uebfaqe :

X