Kartela e OJQse

< KTHEHU NE LISTEN OJQve
Shpërndaje në:

CEDE-Center for Education and Development of Environment / Qendra per edukim dhe zhvillim mjedisor

CEDE-Center for Education and Development of Environment / Qendra per edukim dhe zhvillim mjedisor

 • Numri i regjistrimit të organizatës

 • 5113424-9

 • Data e themelimit të organizatës

 • 20180308

 • Sipas aktit themelues, organizata regjistrohet si

 • Shoqatë

 • Përfaqësuesi i autorizuar i OSHC-së

 • Arben Nika

 • E-maili

 • arben.nika@gmail.com

 • Numri i telefonit

 • +38345191239

 • Funksioni zyrtar i përfaqësuesit të autorizuar në organizatë

 • Drejtor

 • Adresa e kontaktit e selisë qendrore të organizatës suaj

 • Rr. ''Rasim Kiqina''-11 Gllogoc
  Gllogoc
  Kosovë

 • Detajet e kontaktit të organizatës

 • Telefoni: +38345191239
  Fax : jo
  E-maili : infoo.cede@gmail.com
  Uebfaqe : jo

X