Kartela e OJQse

< KTHEHU NE LISTEN OJQve
Shpërndaje në:

Euro-Ekologët

Euro-Ekologët

 • Numri i regjistrimit të organizatës

 • 5100807-3

 • Data e themelimit të organizatës

 • 20171219

 • Sipas aktit themelues, organizata regjistrohet si

 • Shoqatë

 • Përfaqësuesi i autorizuar i OSHC-së

 • Naim Tahiri

 • E-maili

 • naim.tahiri@yahoo.com

 • Numri i telefonit

 • 044137558 , 049772646 dhe 045534553

 • Funksioni zyrtar i përfaqësuesit të autorizuar në organizatë

 • Drejtor

 • Adresa e kontaktit e selisë qendrore të organizatës suaj

 • Mbreteresha Teute nr.85(Ndertesa e KRU “ Drini i Bardhë), kati i II-të
  Pejë
  Kosovë

 • Detajet e kontaktit të organizatës

 • Telefoni: 049772646
  Fax :
  E-maili : euroekologet@gmail.com
  Uebfaqe :

X