Kartela e OJQse

< KTHEHU NE LISTEN OJQve
Shpërndaje në:

Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime

Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime

 • Numri i regjistrimit të organizatës

 • 5115285-9

 • Data e themelimit të organizatës

 • 20180111

 • Sipas aktit themelues, organizata regjistrohet si

 • Shoqatë

 • Përfaqësuesi i autorizuar i OSHC-së

 • Besmir Kokollari

 • E-maili

 • besmirkokollari@gmail.com

 • Numri i telefonit

 • +377 44 659 662

 • Funksioni zyrtar i përfaqësuesit të autorizuar në organizatë

 • Drejtor

 • Adresa e kontaktit e selisë qendrore të organizatës suaj

 • Rr. "Tringë Smajli" Prishtinë
  Prishtinë
  Kosovë

 • Detajet e kontaktit të organizatës

 • Telefoni: +377 44 659 662
  Fax : N/A
  E-maili : institutichat@gmail.com
  Uebfaqe : Www.ichat-rks.org

X