Kartela e OJQse

< KTHEHU NE LISTEN OJQve
Shpërndaje në:

Qendra Kosovare për Hulumtim dhe Edukim Mjedisorë - Kosova Environmental Education and Research Center

Qendra Kosovare për Hulumtim dhe Edukim Mjedisorë - Kosova Environmental Education and Research Center

 • Numri i regjistrimit të organizatës

 • 5116062-2

 • Data e themelimit të organizatës

 • 20160404

 • Sipas aktit themelues, organizata regjistrohet si

 • Shoqatë

 • Përfaqësuesi i autorizuar i OSHC-së

 • Qazim Kuqi

 • E-maili

 • info@keerc.com

 • Numri i telefonit

 • 0037744440780

 • Funksioni zyrtar i përfaqësuesit të autorizuar në organizatë

 • Drejtor

 • Adresa e kontaktit e selisë qendrore të organizatës suaj

 • Rruga e Vokshit
  Junik
  Republika e Kosovës

 • Detajet e kontaktit të organizatës

 • Telefoni: -
  Fax : -
  E-maili : info@keerc.com
  Uebfaqe : keerc.com

X