Kartela e OJQse

< KTHEHU NE LISTEN OJQve
Shpërndaje në:

QENDRA PER EDUKIM TRAINIM DHE HULUMTIM SHKENCOR

QENDRA PER EDUKIM TRAINIM DHE HULUMTIM SHKENCOR

 • Numri i regjistrimit të organizatës

 • 5110882-5

 • Data e themelimit të organizatës

 • 20061204

 • Sipas aktit themelues, organizata regjistrohet si

 • Shoqatë

 • Përfaqësuesi i autorizuar i OSHC-së

 • Ngadhnjesa Bresa

 • E-maili

 • ngadhnjesa.bresa@gmail.com

 • Numri i telefonit

 • +38649155160

 • Funksioni zyrtar i përfaqësuesit të autorizuar në organizatë

 • Përfaqësues i autorizuar

 • Adresa e kontaktit e selisë qendrore të organizatës suaj

 • Rr.Ismet Jashari, pa numer
  Prizren
  Kosove

 • Detajet e kontaktit të organizatës

 • Telefoni: +37744155160
  Fax :
  E-maili : ozonigreen1@gmail.com
  Uebfaqe :

X