Kartela e OJQse

< KTHEHU NE LISTEN OJQve
Shpërndaje në:

Shoqata Kosovare për Celiakinë

Shoqata Kosovare për Celiakinë

 • Numri i regjistrimit të organizatës

 • 5114962-9

 • Data e themelimit të organizatës

 • 20140804

 • Sipas aktit themelues, organizata regjistrohet si

 • Shoqatë

 • Përfaqësuesi i autorizuar i OSHC-së

 • Senad Shajkovci

 • E-maili

 • celiakkos@gmail.com

 • Numri i telefonit

 • 37744938102

 • Funksioni zyrtar i përfaqësuesit të autorizuar në organizatë

 • Themelues dhe Drejtor ekzekutiv

 • Adresa e kontaktit e selisë qendrore të organizatës suaj

 • Halil Alidemaj 27/7
  Prishtinë
  Republika e Kosovës

 • Detajet e kontaktit të organizatës

 • Telefoni: 37744938102
  Fax :
  E-maili : celiakkos@gmail.com
  Uebfaqe :

X