Thirrje per Grante Institucionale

03 Prill 2018

Shpërndaje në:

Mbështjetje e Qëndrueshme e Organizatave të Shoqërise Civile Mjedisore në Kosovë – SpECIES

Shkarko dokumentet:

F-Thirrje per Grante Institucionale

F-Shtojca A Projekt Propozimi 

SHTOJCA 0 – UDHËZIMET

< Kthehu mbrapa

Thirrje për OSHC

27 Nëntor 2017

Qendra Rajonale e Mjedisit për Evropën Qendrore dhe Lindore (REC), Zyra në Kosovë me mbësh...

X